De kracht van de zee: een nieuwe collectie schilderijen

Een nieuwe collectie schilderijen die je meenemen naar rust en ontspanning. Deze collectie schilderijen is gebaseerd op de behoefte aan ontspanning en rust als je je gestrest voelt. Of momenten dat je even wilt ontsnappen aan de drukte van alledag. Naar de zee gaan helpt. Laat haar schoonheid en kalmerende kracht je omarmen en je helpen je innerlijke rust te vinden. Of haal de prachtige schilderijen + prints in huis

De kracht van de zee: een nieuwe collectie schilderijen

Schilderijen die je meevoert naar rust en ontspanning

Als ik mij onrustig voel of gestrest, ga ik regelmatig naar de zee. Het is mijn go-to plek voor rust en stilte. Er is iets magisch aan de manier waarop de golven van de oceaan kabbelen, hoe ze op de kust ruisen en de zonsondergang haar warme gloed over alles heen werpt.

Een tijdje terug was ik toe aan wat rust. Dus pakte ik mijn schildersspullen en begon te schilderen. Ik liet me inspireren door de kleuren van de oceaan, de manier waarop de golven bewegen en het licht dat erop schijnt. Het was geweldig om zo bezig te zijn. Terwijl ik schilderde, voelde ik me steeds rustiger worden. Het was alsof ik mezelf verloor in de schoonheid van de zee.

Het mooie van de zee is dat ze ook zo rustgevend kan zijn.

Het helpt ons ontspannen en onze gedachten tot rust te brengen. Op blote voeten door de branding lopen is ook een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de natuur. Maar de zee is niet alleen maar rustgevend. Ze kan ook wild en uitdagend zijn. Net als het leven zelf. Maar hoe wild en onvoorspelbaar het leven ook kan zijn, er is altijd licht aan de horizon.

Dus de volgende keer dat je gestrest bent of gewoon even wilt ontsnappen aan de drukte van alledag, ga dan naar de zee. Laat haar schoonheid en rustgevende kracht je omarmen en je helpen je innerlijke rust te vinden.


Reproducties van deze schilderijen collectie zijn in de shop verkrijgbaar

blog-nathalie-bonte-nbontestudio

 

 

 

 

art-creativity-courses-mindful-living-nature-mentoring-nathalie-bonte-nbontestudio

Ontmoet de eigenaresse

Hallo, ik ben Nathalie Bonte

Ik ben een kunstenares, begeleidster, opleidster gevestigd in Nederland.

Ways to rest and restore with creativity and nature N Bonte Studio (1)

Zin in gratis tips?

Schrijf je in en ontvang inspiratie en updates in je email.

Begin vandaag en probeer een van de 5 eenvoudige, tijdvriendelijke manieren om uit te rusten en te herstellen met creativiteit en natuur uit het gratis welkomstboekje. Pak je favoriete drinken en neem wat tijd voor jezelf.

Verken de categorie

what-is-creativity-and-how-can-it-help-well-being-and-selfcare-blog-relax-empower-nbontestudio-nathalie-bonte

Creativiteit

ONTDEK

what-is-mindfulness-mindful-living-blog-rest-ease-aware-peace-nbontestudio-nathalie-bonte

Mindful leven

ONTDEK

what-does-self-care-mean-to-you-discover-practises-feel-rested-ease-joy-blog-nbontestudio-nathalie-bonte

Self-Care

ONTDEK

inspiration-for-art-paintings-illustrations-and-part-of-restful-oase-blog-nbontestudio-nathalie-bonte

Kunst

ONTDEK

blog-nathalie-bonte-nbontestudio

Hallo, ik ben Nathalie Bonte

Halverwege de 30 besloot ik een pad te bewandelen om meer rust en ontspanning te vinden. Ik ging vaker wandelen in de natuur, luisterde naar mijn creatieve kant en begon weer te schilderen en tekenen. Mijn favoriete momenten zijn als ik mijn kwast kan laten bewegen op de klanken en het ritme van de muziek, die altijd op de achtergrond aanstaat, terwijl ik intuïtief creëert met verf.

Inmiddels zijn creativiteit, mindful living en de natuur de basis van mijn creatieve bedrijf geworden waarin ik mijn kunst, (creatieve) cursussen en 1:1 begeleiding inzet om selfcare en welbevinden te vergroten. Na meer dan 20 jaar gewerkt te hebben als gedragswetenschapper en orthopedagoog weet ik namelijk hoe lastig en belangrijk het kan zijn niet alleen anderen te helpen, maar ook goed voor jezelf te zorgen en je eigen wensen te volgen.

Als een kunstenares, begeleidster en opleidster ben ik hier om jou te helpen je creativiteit, welzijn en selfcare te vergroten.

Laat je inspireren om uit te rusten, te creëren en jezelf te zijn. Je bent het waard!

Essence-Collection-original-paintings-Nathalie-Bonte-Studio-4

KUNST

Discover my creative products, such as paintings, prints, cards and self-care kits, to create a delightful place where you can be yourself and relax

courses-and-workshops-nbontestudio-nathalie-bonte

CURSUSSEN & WORKSHOPS

Verken en ontdek mindful en creatieve manieren om tot rust te komen, plezier te vinden en creatief te zijn. Zoals Laat het Sprankelen of Een Reis in een Kunstwerk.

individual-guidance-mentoring-rest-mindfulness-creativity-nature-nathalie-n-bonte-studio

1:1 begeleiding

De reis naar duidelijkheid.
2 maanden individuele begeleiding om manieren te verkennen om te rusten, te herstellen of te creëren vanuit je hart en intuïtie.